Provencenbroiler (L, G)
Broilerinrintaa valkosipuli-yrttikermakastikkeessa
Janssoninkiusaus (L, G)
Perunaa, sipulia sekä anjovista kermassa haudutettuna
Lihapullat ja muusi (L, G)
Sitruunainen kalaleike (L)
Paneroitua sitruunaista seitiä valkosipulimajoneesilla
Punajuuri-possupata (L,G)
Possua ja punajuurta pitkään uunissa haudutettuna
Lihapullat ja muusi (L, G)
Pinaattikeitto (L, G)
Aurabroiler (L,G)
Broilerin rintaa sinihomejuustokastikkeessa
Pasta carbonara (L)
Fusillipastaa ja paahdettua pekonia kermaisessa kastikkeessa
Lihapullat ja muusi (L, G)
Hernekeitto (M, G)
Sinappi-rakuunapossu (L, G)
Possun ulkofileetä rakuunalla maustetussa sinappi-kermakastikkeessa
Halloum-kasvisrisotto (G)
Halloum-juustoa, riisiä ja kasviksia
Lihapullat ja muusi (L, G)
Kievinkana (L)
Tuorejuusto-yrttitäytteiset paneroidut kanapihvit & yrtti-kermaviili
Nakkistroganoff (L, G)
Paahdettuja nakkeja, smetanaa ja suolakurkkua
Lihapullat ja muusi (L, G)
Broileria siipikastikkeessa (L, G)
Paahdettua broileria tuunatussa siipiweikkojen medium-kastikkeessa
Kasvisgratiini (L, G)
Porkkanaa, kukkakaalia ja parsakaalia juustolla gratinoituna
Lihapullat ja muusi (L, G)
Tänään ei lounaskattausta.
Valikoimastamme löydät tuoreita täytettyjä leipiä aamu- tai välipalaksi, vastaleivottuja makeita herkkuja kahvihetkiin, laadukkaita erikoiskahveja ja raikkaita virvoitusjuomia. Lounas on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 10.30 alkaen. Tule hengähtämään ja nauttimaan makujen maailmasta Aitoleipä Koskikeskukseen!
Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.
P-Koskikeskus toimii ostoskeskus Koskikeskuksen yhteydessä. Parkkihalliin sisäänajo on Suvantokadun puolelta.
Arkisin 13,70€
Lauantaisin 14,90€
Ma-pe 10.30-15.00
La 10.30-15.00
Su Suljettu
Provencenbroiler (L, G)
Broilerinrintaa valkosipuli-yrttikermakastikkeessa
Janssoninkiusaus (L, G)
Perunaa, sipulia sekä anjovista kermassa haudutettuna
Lihapullat ja muusi (L, G)
Sitruunainen kalaleike (L)
Paneroitua sitruunaista seitiä valkosipulimajoneesilla
Punajuuri-possupata (L,G)
Possua ja punajuurta pitkään uunissa haudutettuna
Lihapullat ja muusi (L, G)
Pinaattikeitto (L, G)
Aurabroiler (L,G)
Broilerin rintaa sinihomejuustokastikkeessa
Pasta carbonara (L)
Fusillipastaa ja paahdettua pekonia kermaisessa kastikkeessa
Lihapullat ja muusi (L, G)
Hernekeitto (M, G)
Sinappi-rakuunapossu (L, G)
Possun ulkofileetä rakuunalla maustetussa sinappi-kermakastikkeessa
Halloum-kasvisrisotto (G)
Halloum-juustoa, riisiä ja kasviksia
Lihapullat ja muusi (L, G)
Kievinkana (L)
Tuorejuusto-yrttitäytteiset paneroidut kanapihvit & yrtti-kermaviili
Nakkistroganoff (L, G)
Paahdettuja nakkeja, smetanaa ja suolakurkkua
Lihapullat ja muusi (L, G)
Broileria siipikastikkeessa (L, G)
Paahdettua broileria tuunatussa siipiweikkojen medium-kastikkeessa
Kasvisgratiini (L, G)
Porkkanaa, kukkakaalia ja parsakaalia juustolla gratinoituna
Lihapullat ja muusi (L, G)
Tänään ei lounaskattausta.
M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tarjolla arkisin klo 8.00 – 9.30
Hatanpään valtatie 1, Tampere
+358 35 231 103
janica.saari@aitoleipa.fi
Janica Saari
Ravintolapäällikkö
Ma-pe 10.30-15.00
La 10.30-15.00
Su Suljettu
Ma-pe 8.00-19.00
La 10.00-18.00
Su Suljettu