Aitoleipä Lempäälä

Yhteystiedot

Ma-Pe 9.00 – 20.00
La 9.00 – 18.00
Su 11.00 – 18.00

Aitoleipä Lempäälä lounaslista

Viikko 18 29.4. - 5.5.

Arkilounas 13,50 €

Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)

Keittolounas arkisin 9,90 €

Viikonloppubuffet 15,90 €

Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €

Lounas tarjolla:

Ma ja to 10.30-17

Ti Vappuaatto 10.30-16

Ke Vappupäivä 11-16

La 11.00 – 16.30
Su 11.00 – 16.30

MAANANTAI 

SWEET´N SOUR KANAA L,G

Mureaa kanan reisileikettä hapanimeläkastikkeessa

PASTA CARBONARA L

Italialaistyyppinen pasta suomalaisella tyylillä, kunnon kermaisessa kastikkeessa spaghettia ja pekonia

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: JUURES-SOSEKEITTO L,G

TIISTAI 

POSSUA SWEETCHILIKASTIKKEESSA L,G

Porsaan ulkofilettä makean tulisessa kastikkeessa

TEXMEX-KANAKIUSAUS L,G

Mausteinen kanakiusaus L,G

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: JAUHELIHAKEITTO L,G

 KESKIVIIKKO 

HODARIBUFFA

Itse tehtyä pulled porkkia, Mattilan nakkeja, kunnon soosit ja lisäkkeet  

MAISSIPANEROITUA KANAA L

Itse tehtyä rapsakkaa kanaa

TOFU-TERIYAKI VEG,G

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: SMETANAINEN KALAKEITTO G,L 

Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa 

 TORSTAI 

PANEROIDUT KALALEIKKEET L,G JA TILLI-SITRUUNAKERMAVIILI L,G

Paneroitua seitiä ja täytteenä tomaatti-mozzarella, kylkeen raikas kastike

KASVIS-POSSUPATA L,G

Porsaan suikaleita ja kasviksia tomaattisessa kastikkeessa 

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: HERNEKEITTO G,L JA PANNARI L 

Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku 

 

PERJANTAI 

KIEVINKANA L

Mehevää broileria yrtti-valkosipulitäytteellä

LAMMINPÄÄN LUMOUS L,G

Juice Leskisen reseptillä valmistettu , mausteinen lihakastike

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: PORKKANA-BATAATTISOSEKEITTO L,G 

Pehmeän kermainen sosekeitto porkkanasta ja bataatista

 

LAUANTAI 

POSSUA ROSEPIPPURIKASTIKKEELLA L,G

BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA L,G 

Broileria tomaatti, rakuunakastikkeella 

FETA-KASVISPIHVIT VEG,G

Vegaaniset kroketit

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: LOHIKEITTO G,L 

Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto 

 

SUNNUNTAI 

BUTTER CHICKEN L,G

Intialainen voikana

POSSUA DIJON-RAKUUNAKASTIKKEELLA L,G

KASVISWOKKI VEG,G

Vihanneksia, soijarouhetta ja itse valmistettu wok-kastike

LIHAPULLAT JA MUUSI G,L 

Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi 

KEITTOLOUNAS: KERMAINEN SIENIKEITTO L,G

 

 

M=maidoton 
L=laktoositon 
VE= vegaaninen 
G=gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kyselyt/varaukset

Kahvila
Puh. 020 793 1140

Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi