Aitoleipä Lempäälä
Yhteystiedot
Ma-Pe 9.00 – 20.00
La 9.00 – 18.00
Su 11.00 – 18.00
Aitoleipä Lempäälä lounaslista
Viikko 18 29.4. - 5.5.
Arkilounas 13,50 €
Perhelounas 36,90€ myös viikonloppuisin ( 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta, lisä lapset 5€/hlö)
Keittolounas arkisin 9,90 €
Viikonloppubuffet 15,90 €
Keittolounas viikonloppuisin 10,90 €
Lounas tarjolla:
Ma ja to 10.30-17
Ti Vappuaatto 10.30-16
Ke Vappupäivä 11-16
La 11.00 – 16.30
Su 11.00 – 16.30
MAANANTAI
SWEET´N SOUR KANAA L,G
Mureaa kanan reisileikettä hapanimeläkastikkeessa
PASTA CARBONARA L
Italialaistyyppinen pasta suomalaisella tyylillä, kunnon kermaisessa kastikkeessa spaghettia ja pekonia
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: JUURES-SOSEKEITTO L,G
TIISTAI
POSSUA SWEETCHILIKASTIKKEESSA L,G
Porsaan ulkofilettä makean tulisessa kastikkeessa
TEXMEX-KANAKIUSAUS L,G
Mausteinen kanakiusaus L,G
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: JAUHELIHAKEITTO L,G
KESKIVIIKKO
HODARIBUFFA
Itse tehtyä pulled porkkia, Mattilan nakkeja, kunnon soosit ja lisäkkeet
MAISSIPANEROITUA KANAA L
Itse tehtyä rapsakkaa kanaa
TOFU-TERIYAKI VEG,G
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: SMETANAINEN KALAKEITTO G,L
Pehmeä smetana kietoutuu verkkoihin sein ja perunan kanssa
TORSTAI
PANEROIDUT KALALEIKKEET L,G JA TILLI-SITRUUNAKERMAVIILI L,G
Paneroitua seitiä ja täytteenä tomaatti-mozzarella, kylkeen raikas kastike
KASVIS-POSSUPATA L,G
Porsaan suikaleita ja kasviksia tomaattisessa kastikkeessa
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: HERNEKEITTO G,L JA PANNARI L
Torstainen perinneruoka savukyljellä höystettynä ja talon itsetehty pannukakku
PERJANTAI
KIEVINKANA L
Mehevää broileria yrtti-valkosipulitäytteellä
LAMMINPÄÄN LUMOUS L,G
Juice Leskisen reseptillä valmistettu , mausteinen lihakastike
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: PORKKANA-BATAATTISOSEKEITTO L,G
Pehmeän kermainen sosekeitto porkkanasta ja bataatista
LAUANTAI
POSSUA ROSEPIPPURIKASTIKKEELLA L,G
BROILERIA CHORONKASTIKKEELLA L,G
Broileria tomaatti, rakuunakastikkeella
FETA-KASVISPIHVIT VEG,G
Vegaaniset kroketit
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: LOHIKEITTO G,L
Aitoleivän suosittu kermainen lohikeitto
SUNNUNTAI
BUTTER CHICKEN L,G
Intialainen voikana
POSSUA DIJON-RAKUUNAKASTIKKEELLA L,G
KASVISWOKKI VEG,G
Vihanneksia, soijarouhetta ja itse valmistettu wok-kastike
LIHAPULLAT JA MUUSI G,L
Tampereen Lihajalosteen pyörykät ja itse tehty perunamuusi
KEITTOLOUNAS: KERMAINEN SIENIKEITTO L,G
M=maidoton
L=laktoositon
VE= vegaaninen
G=gluteeniton
Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kyselyt/varaukset
Kahvila
Puh. 020 793 1140
Ravintolapäällikkö
Miia Fagerlund
ideapark@aitoleipa.fi