Aitoleipä
Pyynikki

Tänään avoinna

Tänään lounaalla

Pääsiäinen. Tarjolla aamiainen 7:00-11:00.

FRITTTIKANAA AURA-KASTIKKEELLA (L, G)

Maissipaneroitua kanan paistipalaa sinihomejuusto-kermakastikkeella

LÄMMINSAVULOHIPASTAA (L, G)

Kala-Lapin lämminsavulohta, pastaa ja kermaa

FALAFELEJA SAVU-CHILIMAJOLLA (M, G, K, saatavilla VE)

Lagerbladin friteerattuja falafeleja savu-chilimajoneesilla

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

POSSUN SISÄFILEETÄ PUNAVIINIKASTIKKEESSA (M, G)

Kotimaista possun sisäfileetä viipaloituna punaviinikastikkeessa

NIGERIALAISTA MARINOITUA KANAA (M, G, HOT)

Nigerialaiseen tyyliin marinoitua kotimaista kanankoipea

VEGEJUUSTOPOLENTAA (M, VE)

Italialaista polentaa vegejuustolla, munakoisolla, kesäkurpitsalla ja paprikalla

PERSILJAPERUNOITA (M, G, VE), JOLLOFRIISIÄ (L, G, K, HOT), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

KANAA BBQ-KASTIKKEESSA (M, G)

Kanan rintafileetä BBQ-kastikkeessa

RENDANG (M, G)

Indonesialaista currya kotimaisesta naudanlihasta ja paahdetusta kookoksesta

PERUNACURRYA (M, G, VE)

Intialaista kastiketta perunasta, herneistä, lehtikaalista ja kookoksesta

PAPRIKARIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)

Niemisen lihapullia viiden pippurin kermakastikkeessa

KAALIKÄÄRYLEITÄ (L, G)

Kermassa ja siirapissa haudutettuja Tampereen Lihajalosteen kaali-jauhelihakääryleitä

BATAATTI-JUURESPIHVEJÄ KERMAVIILIKASTIKKEELLA (L, G, K, saatavilla VE)

Bataatista, porkkanasta ja keräkaalista valmistettuja pihvejä kermaviilikastikkeella

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tänään ei lounaskattausta.

Tänään ei lounaskattausta.

Katso viikon lista

Aitoleipä Pyynikki tarjoaa aitoja makuja ja tunnelmaa

Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.

Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.

Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!

Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.

Tarjoamme

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • brunssi viikonloppuisin
  • tuoreet leivät ja konditoriaherkut päivittäin
  • tilat ja tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Pysäköinti

Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).

Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.

Varaa pöytä brunssille

Lounashinnasto

Arkilounas 13,70€

Lounas tarjolla

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Lounaslista Aitoleipä Pyynikki viikko

Maanantai

Pääsiäinen. Tarjolla aamiainen 7:00-11:00.

Tiistai

FRITTTIKANAA AURA-KASTIKKEELLA (L, G)

Maissipaneroitua kanan paistipalaa sinihomejuusto-kermakastikkeella

LÄMMINSAVULOHIPASTAA (L, G)

Kala-Lapin lämminsavulohta, pastaa ja kermaa

FALAFELEJA SAVU-CHILIMAJOLLA (M, G, K, saatavilla VE)

Lagerbladin friteerattuja falafeleja savu-chilimajoneesilla

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Keskiviikko

POSSUN SISÄFILEETÄ PUNAVIINIKASTIKKEESSA (M, G)

Kotimaista possun sisäfileetä viipaloituna punaviinikastikkeessa

NIGERIALAISTA MARINOITUA KANAA (M, G, HOT)

Nigerialaiseen tyyliin marinoitua kotimaista kanankoipea

VEGEJUUSTOPOLENTAA (M, VE)

Italialaista polentaa vegejuustolla, munakoisolla, kesäkurpitsalla ja paprikalla

PERSILJAPERUNOITA (M, G, VE), JOLLOFRIISIÄ (L, G, K, HOT), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Torstai

KANAA BBQ-KASTIKKEESSA (M, G)

Kanan rintafileetä BBQ-kastikkeessa

RENDANG (M, G)

Indonesialaista currya kotimaisesta naudanlihasta ja paahdetusta kookoksesta

PERUNACURRYA (M, G, VE)

Intialaista kastiketta perunasta, herneistä, lehtikaalista ja kookoksesta

PAPRIKARIISIÄ (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Perjantai

LIHAPULLIA PIPPURIKASTIKKEESSA (L, G)

Niemisen lihapullia viiden pippurin kermakastikkeessa

KAALIKÄÄRYLEITÄ (L, G)

Kermassa ja siirapissa haudutettuja Tampereen Lihajalosteen kaali-jauhelihakääryleitä

BATAATTI-JUURESPIHVEJÄ KERMAVIILIKASTIKKEELLA (L, G, K, saatavilla VE)

Bataatista, porkkanasta ja keräkaalista valmistettuja pihvejä kermaviilikastikkeella

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Lauantai

Tänään ei lounaskattausta.

Sunnuntai

Tänään ei lounaskattausta.

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotelliaamiainen buffet-pöydästä

Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.

Brunssi talvella 2025

Brunssikattaukset Trikoosalongissa!

  • 5.4. & 6.4. klo 11.00 & 13.00
  • Vappubrunssi 1.5. klo 11.00 & 13.00
    • Vappubrunssi 39,90€
    • Lapsi alle 3v 12,00€
    • 3-12v 20,00€   

Vappubrunssi menuun tästä!

  • Äitienpäiväbrunssi 11.5. klo 11.00 & 13.00
    • Äitienpäiväbrunssi 39,90€
    • Lapsi alle 3v 12,00€
    • 3-12v 20,00€

Äitienpäiväbrunssi menuun tästä!

Hinnat:

  • Aikuinen 31,90€
  • Lapsi 3-6v 7,00€
  • Lapsi 7-13v 15,00€
  • Opiskelija 24,90€

Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:

  • alakerran ravintolassa klo 11:45–15 (toinen kattaus klo 13:30 alkaen) 
  • ylimmän kerroksen ravintolassa klo 11–15 (toinen kattaus klo 13 alkaen)

Brunssi menu

  • Chicken & waffles (L)
  • Hunajaglaseerattua halloumia (L, G, K)
  • Pekoni-munakokkelia (M, G)
  • Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
  • Aitoleivän kana-caesarsalaattia (L, saatavilla G)
  • Paahdettua omena-pähkinäsalaattia (M, G, VE, sis. pähkinää)
  • Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)
  • Marinoituja herkkusieniä (M, G, VE)
  • Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)
  • Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja, ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)
  • Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)
  • Kala-Lapin lämminsavulohta ja hollandaisekastiketta (L, G, saatavilla M)
  • Kylmäsavulohimoussea ruisnapilla (L)
  • Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)
  • Marjasekoitusta (M, G, VE)
  • Granolaa, muroja, siemeniä, pähkinöitä ja sipulirouhetta (M, VE, sis. pähkinää)
  • Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)
  • Perunarieskoja (M, K)
  • Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla M, G, VE)
  • Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)
  • Valikoima kakkuja (L, K)
  • Suklaacroissantteja (K)
  • Rahkapannukakkuja (L, K)
  • Kolmen suklaan moussea (G, K)
  • Mansikka- ja omenahilloa, appelsiinimarmeladia sekä kermavaahtoa (L, G, K)
  • Suklaa- ja kinuskikastiketta sekä Nutellaa (L, G, K, sis.pähkinää)
  • Pauligin Juhla Mokka -kahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja

Varaa pöytä brunssille

Yhteystiedot

Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi

Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö

Lounasajat

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-15.00
Su 7.30-15.00

Poikkeusaukioloajat

1.5. Vappubrunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
11.5. Äitienpäivä brunssi kattaukset Trikoosalongissa klo 11 & 13
29.5. 7.30-11.00