Aitoleipä
Pyynikki

Tänään avoinna

Tänään lounaalla

MUSTAMAKKARAA (M)

Tapolan tamperelaista herkkua puolukkahillolla

KAALIKÄÄRYLEITÄ (L, G)

Kermassa ja siirapissa haudutettuja Tampereen Lihajalosteen kaali-jauhelihakääryleitä

PUNAJUURIPIHVEJÄ (M, G, VE)

Punajuuresta ja kikherneistä valmistettuja vegepihvejä

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

PANNUPIHVEJÄ METSÄSIENIKASTIKKEESSA (L, G)

Lagerbladin pannupihvejä kermaisessa metsäsienikastikkeessa

KANAA CAJUNKASTIKKEESSA (M, G)

Broilerinrintaa mausteisessa cajunkastikkeessa

KOLMEN PAVUN MEKSIKOLAISTA PATAA (M, G, VE, HOT)

Valko-, musta- ja kidneypapuja sekä soijarouhetta tulisessa tomaattikastikkeessa

PAISTETTUJA BBQ-PERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

GRILLATTUJA POSSUN RIBSEJÄ (M, G)

Kotimaisia hitaasti kypsennettyjä ja marinoituja possun ribsejä

KOSKENLASKIJAN KALAKEITTOA (L, G)

Koskenlaskijalla sakeutettua keittoa seitistä, katkaravuista, perunasta ja porkkanasta

FALAFELPIHVEJÄ SAVUPAPRIKAMAJONEESILLA (M, G, K, saatavilla VE)

Lagerbladin kikherneistä valmistettuja vegaanisia falafelpihvejä

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

PAISTETTUA HAUKEA (L, G)

Parilalla ruskistetusssa voissa paistettua haukea

PALERMON PASTAA (L)

Suosikkireseptissä penneä ja kotimaista kanaa curry-kermakastikkeella

KASVISMOUSSAKAA (M, G, VE)

Kreikkalaista kasvisvuokaa munakoisosta ja linssi-tomaattikastikkeesta

HERKKUSIENIRISOTTOA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

JANSSONINKIUSAUSTA (L, G)

Ruotsalaista perinneruokaa perunasta, sipulista ja anjoviksesta

REUBENLEIPÄÄ (L)

Jenkkileipää Mattilan possupastramilla, hapankaalilla ja emmentaljuustolla

PINAATTI-KASVISLASAGNEA (M, VE)

Kasvislasagnea pinaatista, kasviksista ja vegejuustosta

LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tänään ei lounaskattausta.

Tänään ei lounaskattausta.

Katso viikon lista

Aitoleipä Pyynikki tarjoaa aitoja makuja ja tunnelmaa

Pyynikin historiallisessa trikootehtaassa sijaitseva Aitoleipä Pyynikki tarjoaa uniikin elämyksen rustiikkisessa tehdasmiljöössä.

Käynnistä päiväsi herkullisella aamupalalla, nauti kiireettömästi viikonlopusta runsaalla brunssilla tai nauti maukas lounas lämminruokavaihtoehtoineen ja salaattipöytineen.

Buffet-aamiainen on tarjolla päivittäin ja lounas arkipäivisin. Brunssia tarjoilemme joka lauantai ja sunnuntai – kerran kuussa huippunäkymin ylimmän kerroksen ravintolassa!

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta makuelämyksistä Aitoleipä Pyynikkiin!

Huom!
Emme vastaanota ravintolassa käteistä rahaa.

Tarjoamme

  • aamiaisbuffet
  • lounasbuffet
  • brunssi viikonloppuisin
  • tuoreet leivät ja konditoriaherkut päivittäin
  • tilat ja tarjoilut yksityistilaisuuksiin

Pysäköinti

Käynti parkkihalliin Trikookujalta. Maksu eparking-sovelluksella (lataa sovellus mobiilisi etukäteen).

Ravintolan edessä on 30 minuutin sekä 2 tunnin parkkipaikkoja.

Varaa pöytä brunssille

Lounashinnasto

Arkilounas 13,70€

Lounas tarjolla

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Lounaslista Aitoleipä Pyynikki viikko

Maanantai

MUSTAMAKKARAA (M)

Tapolan tamperelaista herkkua puolukkahillolla

KAALIKÄÄRYLEITÄ (L, G)

Kermassa ja siirapissa haudutettuja Tampereen Lihajalosteen kaali-jauhelihakääryleitä

PUNAJUURIPIHVEJÄ (M, G, VE)

Punajuuresta ja kikherneistä valmistettuja vegepihvejä

PERUNAMUUSIA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Tiistai

PANNUPIHVEJÄ METSÄSIENIKASTIKKEESSA (L, G)

Lagerbladin pannupihvejä kermaisessa metsäsienikastikkeessa

KANAA CAJUNKASTIKKEESSA (M, G)

Broilerinrintaa mausteisessa cajunkastikkeessa

KOLMEN PAVUN MEKSIKOLAISTA PATAA (M, G, VE, HOT)

Valko-, musta- ja kidneypapuja sekä soijarouhetta tulisessa tomaattikastikkeessa

PAISTETTUJA BBQ-PERUNOITA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Keskiviikko

GRILLATTUJA POSSUN RIBSEJÄ (M, G)

Kotimaisia hitaasti kypsennettyjä ja marinoituja possun ribsejä

KOSKENLASKIJAN KALAKEITTOA (L, G)

Koskenlaskijalla sakeutettua keittoa seitistä, katkaravuista, perunasta ja porkkanasta

FALAFELPIHVEJÄ SAVUPAPRIKAMAJONEESILLA (M, G, K, saatavilla VE)

Lagerbladin kikherneistä valmistettuja vegaanisia falafelpihvejä

RANSKALAISIA (M, G, VE), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Torstai

PAISTETTUA HAUKEA (L, G)

Parilalla ruskistetusssa voissa paistettua haukea

PALERMON PASTAA (L)

Suosikkireseptissä penneä ja kotimaista kanaa curry-kermakastikkeella

KASVISMOUSSAKAA (M, G, VE)

Kreikkalaista kasvisvuokaa munakoisosta ja linssi-tomaattikastikkeesta

HERKKUSIENIRISOTTOA (L, G, K), LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Perjantai

JANSSONINKIUSAUSTA (L, G)

Ruotsalaista perinneruokaa perunasta, sipulista ja anjoviksesta

REUBENLEIPÄÄ (L)

Jenkkileipää Mattilan possupastramilla, hapankaalilla ja emmentaljuustolla

PINAATTI-KASVISLASAGNEA (M, VE)

Kasvislasagnea pinaatista, kasviksista ja vegejuustosta

LÄMPIMIÄ KASVIKSIA (M, G, VE)

Lauantai

Tänään ei lounaskattausta.

Sunnuntai

Tänään ei lounaskattausta.

M = maidoton
L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
VE = vegaaninen
G = gluteeniton

Ruokien allergeeni- ja alkuperätiedot saa kysymällä henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotelliaamiainen buffet-pöydästä

Runsas aamupalapöytä tarjolla arkisin klo 7–10 ja viikonloppuisin 7:30–11.

Brunssi

Hinnat:

  • Aikuinen 31,90€
  • Lapsi 3-6v 7,00€
  • Lapsi 7-13v 15,00€
  • Opiskelija 24,90€

Tarjoilemme brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin:

  • alakerran ravintolassa klo 11:45–15 (toinen kattaus klo 13:30 alkaen) 
  • ylimmän kerroksen ravintolassa klo 11–15 (toinen kattaus klo 13 alkaen)

Brunssi menu

  • Chicken & waffles (L)
  • Wigrenin makkaravalikoima (M, G)
  • Parmesaani-munakokkelia (L, G, K)
  • Sesongin lämpimiä kasviksia (M, G, VE)
  • Aitoleivän kana-caesarsalaattia (L, saatavilla G)
  • Keittiömestarin paahdettua perunasalaattia (M, G, K)
  • Mansikka-vesimelonisalaattia (M, G, VE)
  • Hedelmätarjotin (M, G, VE)
  • Kirsikkatomaatteja ja kurkkua (M, G, VE)
  • Vaihtuva valikoima leikkeleitä, juustoja ja alkupaloja charcuterie-tarjottimilla (-)
  • Mattilan possupastramia, marinoitua punasipulia ja kaprista (M, G)
  • Kala-Lapin lämminsavulohta ja hollandaisekastiketta (L, G, saatavilla M)
  • Kylmäsavulohimoussea ruisnapilla (L)
  • Luonnonjogurttia ja maitorahkaa (L, G, K)
  • Marjasekoitusta (M, G, VE)
  • Granolaa, muroja, siemeniä, pähkinöitä ja sipulirouhetta (M, VE, sis. pähkinää)
  • Riisipiirakoita ja munavoita (L, K)
  • Croissantteja (L, K)
  • Valikoima vaaleaa ja tummaa leipää (L, K, saatavilla M, G, VE)
  • Kolmen värin smoothievalikoima (M, G, VE)
  • Valikoima kakkuja (L, K)
  • Mangomoussea suklaarouheella (L, G, K)
  • Rahkapannukakkuja (L, K)
  • Karkkibuffa (K, saatavilla L, G)
  • Mansikka- ja omenahilloa, appelsiinimarmeladia sekä kermavaahtoa  (L, G, K)
  • Suklaa- ja kinuskikastiketta sekä Nutellaa (L, G, K, sis. pähkinää)
  • Pauligin Juhla Mokka -kahvia, teevalikoima ja tuoremehuja (M, G, VE)

Lisäksi gluteenittomia jälkiruokavaihtoehtoja!

Varaa pöytä brunssille

Yhteystiedot

Pyynikintie 25, Tampere
+358 35 231 105
pyynikki@aitoleipa.fi

Jenni Luojukoski
Ravintolapäällikkö

Lounasajat

Ma-pe Aamupala 7-10. Lounas 11-14
La Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30
Su Aamiainen 7.30-11. Brunssin kattaukset klo 11.45 & 13.30

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-15.00
La 7.30-14.00
Su 7.30-14.00